U bevindt zich hier: Vaatcentrum > Site > Colofon

Colofon

De website van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis wordt beheerd door de afdeling Marketing en Communicatie. 

Vormgeving en technische realisatie
Myxt Web Solutions
De implementatie is gebaseerd op het Open Source eZ Publish Content Management Framework
De webserver is ondergebracht bij Xs4all

Toegankelijkheid van de site
Bij de bouw van deze website is zo veel mogelijk mogelijk rekening gehouden met gehandicapte gebruikers. U kunt bijvoorbeeld de tekstgrootte aanpassen in uw browser. De richtlijnen hiervoor zijn opgesteld door de projectgroep Drempels Weg van het Landelijk Bureau Toegankelijkheid. U vindt de richtlijnen op http://www.drempelvrij.nl/

Printen van een pagina
Bij het printen van een pagina wordt enkel de inhoud van de pagina geprint, zonder verdere opmaak. Het eventueel selecteren, kopiƫren en plakken van tekst is hierdoor overbodig.

Linken naar www.olvg.nl
Linken naar de website van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis is toegestaan, mits de goede naam en faam van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis daarmee niet wordt aangetast en mits ermee geen instemming door en/of steun van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis wordt gesuggereerd waar dat niet het geval is.
Linken naar deze website dient bij voorkeur te geschieden naar de homepage. Het gebruik van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis logo is alleen toegestaan na toestemming van het hoofd van de afdeling Marketing en Communicatie van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis.

Vragen en opmerkingen
Vragen en opmerkingen over deze website kunt u e-mailen naar het webteam.